Mental träning Vasa | Vaasa - Mentria Coaching
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Mental Träning

Vad är mental träning?
För vem är mental träning?

Mental träning är för hjärnan vad fysisk träning är för kroppen.

Vad är mental träning…

Mental träning bygger på modern forskning och innebär att systematiskt träna hjärnan, så att man kan leva livet i bra balans, stå stadigt i motgångar, ha plus-hälsa, se ljust på framtiden och lära sig metoder för att sätta upp och nå nya mål och resultat. Det är en effektiv metod för den som vill förändra tankar, känslor, attityder och handlingar för att fungera bättre både privat och i arbetslivet.

Mental träning är för hjärnan vad fysisk träning är för kroppen.

 

… och hur går det till att träna mentalt?

Tillsammans med en mental tränare kartlägger du ditt nuläge och utgående från det görs en handlingsplan där du får redskap att kunna förverkliga ett önskat ny-läge. Fokuset ligger på det liv du vill skapa för dig, yrkesmässigt och privat. Förutom handlingsplanen får du ett träningsprogram att följa. Det vanliga är att man träffar sin coach 2-5 gånger. Du får stöd i din förändringsprocess och mellan träffarna har du och din mentala tränare också telefon- eller mailkontakt.

Träna lite och få små förändringar. Träna mycket och få stora förändringar.

 

Varför börjar man träna mentalt?

Alla har sina egna motiv till att börja träna mentalt. Det kan handla om att man känner sig stressad, trött, utmattad, orolig, ledsen, bär på rädslor eller är omotiverad. En kris, prestationsångest, en tomhetskänsla eller svårigheter med att organisera vardagen är andra orsaker.

För någon annan kan mental träning handla om längtan efter något mer, om att hitta sin potential, se möjligheter och göra nya val i livet. Det kan handla om personlig utveckling, en önskan om förbättrade relationer, om att fokusera på det som är viktigt eller att maximera sin prestationsförmåga.

Ytterligare orsaker är att man vill stärka sina mentala muskler för att bättre kunna möta motgångar, handskas med inre och yttre krav och få in mera avslappning och glädje i sitt liv.

 

Vilka är våra klienter?

Alla har nytta och glädje av att lära sig den mentala träningens metoder, för att kunna tillämpa dem i olika situationer i livet. Privatpersoner, artister, idrottare, unga vuxna, ungdomar och barn. Företag, föreningar och organisationer. Elever och studeranden på olika utbildningsstadier.

Välkommen att kontakta oss redan idag!