Yhdistykset, järjestöt ja omaisryhmät

Yhdistykset ja järjestöt

Luentomme ovat myönteisiä ja niitä on vaivatonta seurata. Ne sisältävät mielenkiintoista asiatietoa aivoista ja ihmisluonnosta ja tuottavat ahaa-elämyksiä. Haluamme innoittaa kaikkia luomaan uusia tapoja, kehittämään jatkuvasti itseään ja pyrkimään kohti omia päämääriä ja unelmia. Kaikki luennot sisältävät keskusteluja, harjoituksia ja rentoutusta.

Suunnittelemme luennot ja luentosarjat yhteistyössä kanssasi niin, että ne sopivat juuri sinun yhdistyksellesi tai järjestöllesi.

Omaisryhmät

Sinä omainen, jolla on koko ajan mielessään joku huolenpitoasi tarvitseva läheinen, tiedät miten haastava tällainen tilanne on. Tarjoamme luentoja ja luentosarjoja, joissa keskitymme juuri sinuun ja sinun hyvinvointiisi. Opit harjoittelemaan henkisesti. Se tuo elämääsi tasapainoa ja alentaa stressitasoasi. Se on erinomainen tapa löytää uusia mahdollisuuksia. Sen lisäksi saat työkaluja, jotka auttavat sinua saavuttamaan omat päämääräsi ja unelmasi. Lähdet tapaamisistamme toiveikkaana ja innostuneena, voimaantuneena ytimiä myöten.