Mentaalinen valmennus Vaasa - Mentria Coaching
680
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-680,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Mentaalinen valmennus

Mitä on mentaalinen valmennus?
Kenelle mentaalinen valmennus on?

Mentaalinen valmennus tekee aivoille sen, mitä liikunta vartalolle

Mitä mentaalinen valmennus on…      

Mentaalinen valmennus perustuu nykyaikaiseen tutkimukseen ja tarkoittaa aivojen järjestelmällistä harjoittamista, niin että voit elää tasapainoista, hyvää elämää, selviydyt vastoinkäymisistä, olet terve, näet tulevaisuuden valoisana ja opit menetelmiä, joiden avulla pystyt asettamaan ja saavuttamaan uusia päämääriä ja tuloksia. Menetelmä on tehokas, kun haluat muuttaa ajatuksiasi, tunteitasi, asenteitasi ja toimintaasi selviytyäksesi paremmin niin omassa kuin työelämässäsikin.

Mentaalinen valmennus on aivoille samaa kuin fyysinen harjoittelu keholle.

 

entä mitä mentaalisessa valmennuksessa tapahtuu?

Yhdessä mentaalisen valmentajasi kanssa kartoitat tämän hetken tilanteesi. Tästä lähtökohdasta sinulle laaditaan toimintasuunnitelma ja saat työvälineet päästäksesi toivomaasi tilanteeseen. Pääpaino on siinä, millaisen elämän haluat luoda itsellesi, niin ammatti- kuin yksityiselämässäsikin. Toimintasuunnitelman lisäksi saat harjoitusohjelman. Tavallisesti mentaalisen valmentajan kanssa on kahdesta viiteen tapaamista.  Saat tukea muutosprosessiisi mentaaliselta valmentajaltasi ja tapaamisten välillä pidetään yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Harjoittelemalla vähän saat aikaan pieniä muutoksia. Harjoittelemalla paljon saat aikaan isoja muutoksia.

 

 

Keitä asiakkaamme ovat?

Jokaiselle meistä on hyötyä ja iloa, kun oppii mentaalisen harjoittelun menetelmät ja pystyy soveltamaan niitä elämän eri tilanteisiin.  Yksityishenkilöille, taiteilijoille, urheilijoille, nuorille ja nuorille aikuisille sekä lapsille. Yrityksille, yhdistyksille ja järjestöille. Koululaisille ja opiskelijoille eri opintoasteilla.

 

Ota meihin mielellään yhteyttä jo tänään!