Föreningar och organisationer

Vad har din förening eller organisation för glädje av att anlita en mental tränare?

Mental träning ger insikter och aha-upplevelser. Vi vill inspirera alla att skapa nya vanor, ständigt utvecklas och sikta mot egna mål och drömmar. Våra föreläsningar är positiva och lättsamma. De innehåller intressanta fakta om hjärnan och den mänskliga naturen, men också övningar, avslappning och diskussioner.

 

I samarbetet med dig specialskräddar vi våra föreläsningar och föreläsningsserier, så de passar just din förening eller organisation.

 

Nya infallsvinklar ger en fräsch syn på framtiden!

Idrottsföreningar

Mental träning har mycket att erbjuda idrottsvärlden. Nästan alla topp-presterare tränar systematiskt också mentalt och vittnar om att det är en avgörande framgångsfaktor.

Enskilda idrottare, lagidrottare och tränare får hos oss hjälp med att sätta upp rätt typ av mål i förhållande till den egna personligheten. Många strävar mot så kallade Final-Pokal-Vinst-mål, trots att samstämmig forskning och faktiska exempel visar att andra typer av mål ger mycket bättre resultat.

 

Alla idrottare och tränare har nytta av att veta vad den senaste hjärnforskningen säger och vi på Mentria Coaching hjälper till med hur den kunskapen kan omsättas i praktiken.

 

Om du vill ha mera stimulerande resultat i framtiden är det klokt att börja använda nya metoder och verktyg redan nu.

Anhörig-grupper

Du som är anhörig till någon som ständigt finns i dina tankar och som ofta behöver din omsorg, vet att det är utmanande. Vi erbjuder föreläsningar och föreläsningsserier där fokuset ligger på dig själv och ditt välmående. Du får lära dig att träna mentalt. Det ger dig bättre balans i livet och sänker din stressnivå. Det är ett utmärkt sätt att upptäcka nya möjligheter och dessutom får du verktyg att sträva mot egna mål och drömmar. Från våra träffar går du hoppfull och inspirerad, stärkt till kropp och själ.