Yhdistykset ja järjestöt

Mitä hyötyä yhdistyksellesi tai järjestöllesi on turvautumisesta mentaalisen ohjaajan apuun?

Mentaalinen ohjaus lisää tietoa ja tuottaa ahaa-elämyksiä. Haluamme innoittaa kaikkia luomaan uusia tapoja, kehittämään jatkuvasti itseään ja pyrkimään kohti omia päämääriä ja unelmia. Luentomme ovat myönteisiä ja niitä on vaivatonta seurata. Ne sisältävät mielenkiintoista asiatietoa aivoista ja ihmisluonnosta, samoin harjoituksia, rentoutusta ja keskusteluja.

 

Suunnittelemme luennot ja luentosarjat yhteistyössä kanssasi niin, että ne sopivat juuri sinun yhdistyksellesi tai järjestöllesi.

 

Uudet katsantokannat tuovat raikasta näkemystä tulevaisuuteen!

Urheiluseurat

Mentaalinen valmennus tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia urheilumaailmalle. Lähes kaikki huippusuoriutujat harjoittelevat järjestelmällisesti myös mentaalisesti ja ovat osoituksena siitä, että mentaalinen harjoittelu on ratkaisevan tärkeää menestykselle.

 

Voimme auttaa yksilö- ja lajiurheilijoita sekä valmentajia oikeiden tavoitteiden asettamisessa suhteessa kunkin omaan persoonallisuuteen. Monet pyrkivät nk. Finaali-Pokaali-Voitto-tavoitteeseen, vaikka tutkimus ja esimerkit osoittavat yksimielisesti, että muunlaiset tavoitteet johtavat paljon parempiin tuloksiin.

 

Kaikille urheilijoille ja valmentajille on hyötyä viimeaikaisen aivotutkimuksen tiedoista. Mentria Coachingilla me autamme siirtämään tiedot käytäntöön.

 

Jos haluat tehokkaita virikkeitä tulevaisuuden tuloksiin, on viisasta aloittaa uusien menetelmien ja työkalujen käyttö nyt heti.

Omaisryhmät

Sinä omainen, jolla on koko ajan mielessään joku huolenpitoasi tarvitseva läheinen, tiedät miten haastava tällainen tilanne on. Tarjoamme luentoja ja luentosarjoja, joissa keskitymme juuri sinuun ja sinun hyvinvointiisi. Opit harjoittelemaan henkisesti. Se tuo elämääsi tasapainoa ja alentaa stressitasoasi. Se on erinomainen tapa löytää uusia mahdollisuuksia. Sen lisäksi saat työkaluja, jotka auttavat sinua saavuttamaan omat päämääräsi ja unelmasi. Lähdet tapaamisistamme toiveikkaana ja innostuneena, voimaantuneena ytimiä myöten.