Nuoret

Mentaalinen valmennus nuorille ja nuorille aikuisille

Jos olet alle 26-vuotias, hintamme on huomattavasti alhaisempi.

 

Mitä etua sinulle on mentaalisesta valmennuksesta?

Mentaalisen harjoittelun pitäisi ehdottomasti olla oppiaineena joka koulussa ja kaikilla opintoasteilla.  Mentaalinen harjoittelu auttaa sinua auttamaan itseäsi. Opit, kuinka voit selviytyä vastoinkäymisistä ja vahvistua niistä. Opit tuntemaan itsesi perinpohjin ja jos sinulla on itsellesi haitaksi olevia ajatuksia, tunteita, asenteita tai huonoja tapoja, voit muuttaa niitä. Tulet löytämään sisäiset voimanlähteesi, unelmasi ja päämääräsi ja mikä tärkeintä, saavuttamaan ne. Mentaalisella harjoittelulla saat elämällesi tukevan pohjan ja näet tulevaisuutesi valoisana. Voit valita, haluatko harjoitella yksilöllisesti tai ryhmässä. Kaikki hyötyvät henkisestä harjoittelusta!

 

Miten yksilöllinen harjoittelu tapahtuu?

Yksilöllisessä harjoittelussa tapaat ohjaajasi kahdesta viiteen kertaa. Tapaamisissa keskitytään täysin sinun elämääsi ja tulevaisuuteesi. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen sinulla on paljon selkeämpi kuva tämän hetken tilanteestasi. Sinulla on myös toimintasuunnitelma, jota seuraamalla saavutat uudet päämäärät ja tulokset sekä löydät ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin. Saat lisäksi äänitiedostoja kuunneltavaksi. Tapaamisten välillä voit pitää yhteyttä ohjaajaasi puhelimitse, tekstiviestein tai sähköpostitse.

 

Miten ryhmäharjoittelu tapahtuu?

Kuudesta kahteentoista hengen ryhmillä on tapaaminen joka toinen viikko viisi kertaa. Tapaamisissa on vaihdellen asiatietoa, harjoituksia, keskusteluja ja sinun oma henkilökohtainen kehitystyösi. Tilaisuudet ovat rentouttavia, myönteisiä, innostavia ja tarmoa antavia. Opit harjoituttamaan aivojasi niin, että pystyt viettämään tasapainoista ja tervettä elämää, selviydyt vastoinkäymisistä, voit toteuttaa unelmasi ja näet tulevaisuutesi valoisana. Teet itsellesi toimintasuunnitelman ja saat kuunneltavaksi äänitiedostoja. Lisäksi voit olla yhteydessä ohjaajaasi puhelimitse, tekstiviestein tai sähköpostitse tapaamisten välillä.

 

Ryhmäohjauksen hinta:  80€/viisi kertaa 90 min.